Suunnittelijat Länsi-Suomi

KNX PartnerListaamme ensiksi kansainvälisen KNX Partner -sertifikaatin suorittaneet yritykset. Muut KNX Finland ry:n jäsenyritykset löydät näiden alta aakkosjärjestyksessä. Kaikki kansainvälisen Partner-sertifikaatin suorittaneet toimijat on listattu kansainvälisellä KNX.org -sivustolla.
Etab ElectricEtab Electric Oy, Vaasa

Partner KNXEtab Electric Oy tekee sähkötöitä ja suunnittelua Vaasan seudulla. Sähköurakointi ja sähkötyöt pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla vuodesta 1993.
 

IeconIecon Oy, Vaasa

Sertifioitu KNX-partneriTarjoaa helpompaa arkea KNX:llä. Suunnittelua ja urakointia vuodesta 2007 lähtien.
 

Kalevan SähköKalevan Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXKalevan Sähkö Oy on tamperelainen sähköasennusten ja sähkötarvikemyynnin raskaan sarjan ammattilainen. Meiltä KNX tuotteet suunnittelusta toteutukseen.


KNX-Works OY, Turku

Partner KNX

KNX-Works Oy suunnittelee ja toteuttaa yksilöllisiä KNX-ratkaisuja koteihin, vapaa-ajanasuntoihin sekä julkisiin tiloihin maailmanlaajuisesti. Tarjoamme huomisen taloautomaatioratkaisut asiakkaidemme koteihin jo tänään. Palvelemme sopimuksen mukaan asiakkaitamme missä päin maailmaa tahansa, lyhyelläkin varoitusajalla.


Sahe sähkö OySahe Sähkö Oy, Turku

Partner KNXTekee KNX- ja sähköasennuksia uudis- ja saneerauskohteisiin. Sahe-sähkö on yksityisomistuksessa oleva S1-ryhmän sähköurakoitsija, joka on perustettu 1989.

 

Saipu Oy, Turku

Partner KNXSaipu Oyn toiminta kattaa kaiken talotekniikan – suunnittelun, projektoinnin ja ylläpidon. Palvelemme asiakkaitamme sähkö ja teleasennuksissa pääkaupunkiseudulla sekä Turun talousalueella.

 

Stateko OyStateko Oy, Tampere

Partner KNXYritys tarjoaa asiakkailleen sähköisen talotekniikan suunnittelun lisäksi korkeatasoista koulutusta ja konsultointia kiinteistöautomaatiosta. Erityisosaaminen KNX-teknologia.

 

Suunnittelutoimisto HakalaSuunnittelutoimisto Hakala Oy, Sastamala

Partner KNXKNX-järjestelmätoimitukset, KNX-suunnittelu, KNX-ohjelmoinnit ja käyttöönotot. Lisäksi sähkösuunnittelu.

 


Sertifioimattomat yritykset

 

Karawatski OyKarawatski Oy, Naantali

Olemme toimineet jo yli 25 vuotta. Teemme sähkö- ja telesuunnittelua, hankesuunnittelua ja kustannuslaskentaa, sekä erilaisten kohteiden valaistussuunnittelua.