Suunnittelijat Itä- ja Pohjois-Suomi


AH-Talotekniikka (AH Elens Oy), Kuopio

http://www.ah-talotekniikka.fi

AH-Talotekniikka tarjoaa asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista sähkö- ja tietojärjestelmäsuunnittelua yli 40 vuoden kokemuksella.


FRG Group Oy, Kuopio

Haluamme auttaa yritystäsi säästämään energiaa ja rahaa. Toteutamme kiinteistöjen energiakatselmukset, kartoitamme potentiaaliset säästökohteet, teemme taloudelliset laskelmat ja huolehdimme hankkeet alusta loppuun laadukkaasti sekä luotettavasti.

Toimittajariippumattomuus ja avoimuus on meille tärkeä tekijä. Emme halua, että asiakkaamme sitoutuu suljettuun järjestelmään. Valintamme on KNX, joka auttaa käyttämään energiaa fiksusti.


Insinööritoimisto Pieskä Oy, Muonio

Insinööritoimisto Pieskä on suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava sähköalan yritys Tunturi-Lapissa. Toimimme koko Pohjois-Suomessa ja tarvittaessa myös laajemmalla alueella.

Sähkösuunnittelun lisäksi toteutamme KNX-järjestelmät suunnittelusta käyttöönottoon. Panostamme alan osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ollaksemme asiakkaillemme mahdollisimman mutkaton ja luotettava kumppani kaiken kokoisissa projekteissa.


JN Electric

JN Electric Oy, Kiiminki

JN Electric Oy on Oulussa toimiva sähkösuunnittelun ammattilainen. Yrityksellä on kansainvälisesti hyväksytty KNX Partner -sertifikaatti.MT Automation Oy, Varkaus

Teemme automaatioasennuksia teollisuuteen ja kiinteistöihin. Olemme myös erikoistuneet KNX-järjestelmiin. Automaatiojärjestelmien toteuttajana olemme luotettava, ammattitaitoinen, asiantunteva ja palveleva. Osaamme konsultoida teitä oikeiden järjestelmien käyttöönotossa ja asentaa järjestelmät mihin tahansa kohteeseen. Olemme sertifioitu KNX-partner.


Liittäjä Talotekniikka Oy

Liittäjä Talotekniikka Oy, Oulu

Liittäjä on Oulussa tukikohtaansa pitävä, Pohjois-Suomen alueella toimiva sähköisen talotekniikan ammattilainen. Suunnittelemme ja toteutamme KNX-järjestelmät omakotitaloista ja vapaa-ajan asunnoista suuriin toimitiloihin ja julkisiin rakennuksiin.

Missiomme on yhdistää rakennuksen tekniset järjestelmät toimivaksi, käyttäjäystävälliseksi ja energiatehokkaaksi kokonaisuudeksi. Kaikessa sähköurakoinnissa meillä on vakiovarusteena kunnon palvelu, tekijöinä reilut ja reippaat tyypit.