ETS-sovellukset (ETS5 Apps)

Esimerkiksi älypuhelimille ja tableteille on olemassa lukuisia erilaisia sovelluksia - ja nyt myös ETS5-työkalulle on kehitetty uusia KNX-sovelluksia (ETS5 Apps). ETS Professional on periaatteessa riittävä käyttäjilleen, jotka asentavat KNX-järjestelmiä, mutta käyttäjät saattavat kuitenkin haluta vielä lisätoimintoja. ETS-sovellukset ovat täydellinen ratkaisu tähän. ETS pysyy jatkossakin avoimena käyttäjien tulevaisuuden toiveille ja tekniselle kehitykselle.


Yhteensopivuus on taattu


KNX-jäsenet kehittävät sovelluksia. Ohjelmointirajapinta sisältää jo valmiiksi monia perustoimintoja, ja sen ansiosta myös uusien yksilöllisten sovellusten kehittäminen onnistuu lähes rajattomasti. Koko järjestelmän yhteensopivuus säilyy, sillä KNX Association hyväksyttää ensin sovellukset. Ne ovat yksinomaan saatavilla KNX -verkkokaupan kautta, josta ne saa ladattua itselleen samoin periaattein kuin ETS5.


Räätälöity joustavuus


ETS-sovellusten avulla ETS-työkalu sopeutuu kasvaviin maailmanlaajuisiin vaatimuksiin. ETS voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan unohtamatta yhteensopivuutta. Erityisesti KNX-asiantuntijat hyötyvät läpinäkyvyydestä ja nopeammasta konfiguraatiosta, joita nämä ylimääräiset työkalut tarjoavat. Nyt myös KNX-jäsenet voivat räätälöidä omia sovelluksiaan tuotteittensa erilaisten ominaisuuksien mukaan. Sovellukset voi aktivoida ETS-lisenssin kautta.