Suunnittelijat Etelä-Suomi

Etelä-Suomessa toimii yli 20 KNX-tekniikkaan erikoistunutta sähkösuunnittelutoimistoa. Kuvassa helsinkiläisen Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:n Tero Mustonen, Antti Danska, Antti Lehikoinen ja Tommi Rautiainen.


KNX PartnerListaamme ensiksi kansainvälisen KNX Partner -sertifikaatin suorittaneet yritykset. Muut KNX Finland ry:n jäsenyritykset löydät näiden alta aakkosjärjestyksessä. Kaikki kansainvälisen Partner-sertifikaatin suorittaneet toimijat on listattu kansainvälisellä KNX.org -sivustolla.


Digisähkö Oy, Espoo

Partner KNX Digisähkö on taloautomaation johtava edelläkävijä. Palveluihimme kuuluu KNX-, sähkö- ja av-suun
nittelu, sekä kattava taloautomaatiourakointi avaimet käteen periaatteella kuten esimerkiksi KNX-kohteen toteutus ja ohjelmointi. Lisäksi erikoisosaamisemme on se, että toteutamme integroinnit erilaisiin taloteknisiin- ja AV-järjestelmiin.Marjasähkö Oy, Ilola

Partner KNX Toimintamme tarkoitus on auttaa ihmistä eteenpäin hänelle merkityksellisen, elämänsä kenties suurimman taloudellisen ja tunteikkaimman rakennushankkeen sähköjen suunnittelun saralla.
Sähkösuunnitelu.com toiminta perustuu arvojen pohjalta johtamiseen. Arvot viitoittavat polkua valitsemaan oikein matkallamme. Arvoista kohoavasta kulttuurista syntyy yrityksemme sydän. Autamme asiakkaitamme ratkomaan keskeisiä ongelmakohtia avoimesti ennen varsinaisen rakennustyön aloittamista.


Samaltech Oy, Raisio

Partner KNX Sameltech Oy suunnittelee ja int
egroi KNX-alustaan järjestelmät yksityiskodeista isoihin kiinteistöihin. Palvelemme ympäri Suomea..


Caverion Suomi Oy, Vantaa

Partner KNXCaverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan.


Franklin oy, Helsinki

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kiinteistöjen ja rakennusten moderneja sähköteknisiä ratkaisuja dynaamisella otteella. Uskomme yhteistyön voimaan ja käytössämme on uusimmat energiaviisaan rakentamisen vaatimuksiin vastaavat järjestelmät ja tuotteet.


HavukorpiHavukorpi Oy, Nummela

Partner KNXHavukorpi Oy on Vihdin Nummelassa toimiva, sähkösuunnitteluun erikoistunut perheyritys. Suunnittelukohteitamme ovat muun muassa omakotitalot, teollisuus- ja tuotantohallit, koulut, päiväkodit,
seurakuntakeskukset ja leirikeskukset.


HENDELLHendell Oy, Helsinki

Partner KNXHendell Oy on KNX-taloautomaatioon erikoistunut suunnittelutoimisto.

Insinööritoimisto Planmax Oy, Espoo

Partner KNX

Insinööritoimisto Planmax Oy on sähkö-, valaistus- ja KNX-järjestelmien suunnittelutoimisto. Teemme myös rakennuttamista ja valvontaa. Kokemusta löytyy laidasta laitaan, toisessa päässä ovat isot julkishallinnon kohteet ja toisessa omakotitalot ja kuluttaja-asiakkaat, uudiskohteet ja korjaushankkeet.


Insinööritoimisto Stacon Oy, Helsinki

Partner KNXInsinööritoimisto Stacon Oy on sähkö-, tele-, turva- ja automaatiojärjestelmien konsultoinnin ja suunnittelun toimisto. Yrityksen päätoimialaa ovat vaativat peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeet julkisille ja yksityisille rakennuttajille.


Insinööritoimisto Tauno Nissinen

Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy, Helsinki

Partner KNXInsinööritoimisto Tauno Nissinen Oy tarjoaa sähkösuunnittelun lisäksi järjestelmäintegraattori palvelua. Palvelu tarjoaa ratkaisumallin kaikkien kiinteistön eri urakka osa-alueissa käytettyjen tekniikoiden, ohjausten ja mittausten yhdistämiseksi yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Otamme vastuun myös järjestelmien ohjelmoinnista.

Kalevan SähköKalevan Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXKalevan Sähkö Oy on Tamperelainen sähköasennusten ja sähkötarvikemyynnin raskaan sarjan ammattilainen. Meiltä KNX tuotteet suunnittelusta toteutukseen.

LSK Electrics Oy, Lahti

LSK Electrics Oy on Etelä-Suomessa toimiva talotekniikan ja Partner KNXteollisuusautomatiikan toimittaja. Saat meiltä kaikki sähkö-, tele- ja turvajärjestelmäasennukset mitä kotisi tarvitsee. Tarjoamme myös teollisuuden kunnossapito-, huolto-, suunnittelu- ja käytönjohtopalveluita.


PKK-SähköPPK - Sähkö Oy, Lohja

Partner KNXLohjalainen PPK-Sähkö Oy toteuttaa KNX-kohteiden suunnittelun ja urakoinnin Läntisellä-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Saipu Oy, Helsinki

Partner KNXSaipu Oy:n toiminta kattaa kaiken talotekniikan – suunnittelun, projektoinnin ja ylläpidon. Palvelemme asiakkaitamme sähkö- ja teleasennuksissa pääkaupunkiseudulla sekä Turun talousalueella.


Sähkö PietikäinenSähkö Pietikäinen Oy, Nurmijärvi

Partner KNXOlemme pääkaupunkiseudulla toimiva sähkösuunnittelu- ja sähköurakointiyritys. Suunnittelemme ja toteutamme myös KNX ja muita Audio/Video järjestelmiä.


Sähkö PietikäinenSähköurakointi voltti Oy, Espoo

Partner 
KNXTeemme mielellämme uudistaloja sekä liikekiinteistöjä. Osaamme suunnittelun, asentamisen ja käyttöönoton. Olemme hyviä järjestelmien vikaselvityksissä, vanhojen KNX järjestelmien muokkauksessa ja dokumentoinnissa sekä integroinnissa uusiin energiatehokkaisiin toiminnallisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä, autamme ja urakoimme mielellämme!


Wisetec Finer Oy, Vihti

Partner KNX

KNX-kohteiden suunnittelua, urakointia ja ylläpitoa jo 15-vuoden kokemuksella.Sertifioimattomat yritykset


Aro SystemsAro Systems Oy, Helsinki, Tampere, Oulu

Aro Systems tuo tekniikan taloon. Olemme Helsingissä, Oulussa ja Tampereella toimiva sähkö-, tele- ja tietojärjestelmien urakointi-, huolto- ja ylläpitoyritys.


Lahden Elektro PlusLahden Elektro Plus Oy, Nastola

Älykkäiden sähköjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalveluita.

SähköneliöSähköneliö Oy, Lahti

Sähköneliö Oy tarjoaa laadukkaita sähköalan asennus-, huolto- ja korjaustöitä Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueilla.

Sähkö-VirelSähkö-Virel Oy, Vantaa

KNX- ja sähköjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalvelut ammattitaidolla.


Muita KNX Finlandin jäsenyrityksiä (ei kotisivuja)

Concept Partners, Helsinki

PKK Sähkö Oy, Lohja