Urakoitsijat Länsi-Suomi

Länsi-Suomessa on yli kymmenen KNX-asennuksiin erikoistunutta sähköurakointiliikettä. Kuvassa taloautomaatiourakoihin erikoistuneen Turun Sähköasentaja.netin Riku Morant hieman perinteisempien sähkötöiden parissa.

KNX PartnerListaamme ensiksi kansainvälisen KNX Partner -sertifikaatin suorittaneet yritykset. Muut KNX Finland ry:n jäsenyritykset löydät näiden alta aakkosjärjestyksessä. Kaikki kansainvälisen Partner-sertifikaatin suorittaneet toimijat on listattu kansainvälisellä KNX.org -sivustolla.Etab Electric Oy, VaasaEtab

Partner KNXEtab Electric Oy tekee sähkötöitä ja suunnittelua Vaasan seudulla. Palvelemme asiakkkaitamme sujuvasti kahdella kielellä.

 

Futur-Sähkö OyFutur-Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXPerinteikäs tamperelainen sähkösuunnittelu, -huolto ja asennusliike. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa tarvittaessa kaikki työvaiheet hankkeen alusta loppuun saakka.
 

Humaliston SähköHumaliston Sähkö/Turun Sähkötukku Oy, Turku

Partner KNXLuotettava ja tunnettu sähköliike Turun ja Helsingin talousalueilla. Toimialoinamme ovat sähköasennus, sähkötarvike- ja automaatiotuotteiden myynti teollisuudelle sekä myymälätoiminta. Palvelut jo vuodesta 1918 lähtien.

 

Kalevan Sähkö

Kalevan Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXKalevan Sähkö Oy on Tamperelainen sähköasennusten ja sähkötarvikemyynnin raskaan sarjan ammattilainen. Meiltä KNX tuotteet suunnittelusta toteutukseen.

KNX-Works OY, Turku

Partner KNX

KNX-Works Oy suunnittelee ja toteuttaa yksilöllisiä KNX-ratkaisuja koteihin, vapaa-ajanasuntoihin sekä julkisiin tiloihin maailmanlaajuisesti. Tarjoamme huomisen taloautomaatioratkaisut asiakkaidemme koteihin jo tänään. Palvelemme sopimuksen mukaan asiakkaitamme missä päin maailmaa tahansa, lyhyelläkin varoitusajalla.


Paraisten Valo Oy, Parainen

Partner KNXTeemme kaiken kattavasti sähkötöitä pienistä kodin sähkökorjauksista isompiin saneerauskohteisiin, liiketilarakentamiseen ja teollisuusasennustöihin. Sähköasennusten lisäksi suoritamme sähkösuunnittelua, toimitamme ja asennamme aurinkoenergiaratkaisuja ja asennamme hälytyslaitteita.
 

Sahe Sähkö OySahe Sähkö Oy, Turku

Partner KNXOlemme yksityisomisteinen, vuonna 1989 perustettu S1-ryhmän sähköurakointiyritys. Teemme KNX- ja sähköasennuksia kaikkiin uudis- ja saneerauskohteisiin.
 

Saipu Oy, Turku

Partner KNXSaipu Oyn toiminta kattaa kaiken talotekniikan – suunnittelun, projektoinnin ja ylläpidon. Palvelemme asiakkaitamme sähkö ja teleasennuksissa pääkaupunkiseudulla sekä Turun talousalueella.
 

Sähköliike Hannu RajalaSähköliike Hannu Rajala Oy, Loimaa

Partner KNXSähköliike Hannu Rajala Oy – Monipuolinen sähköalan ammattilainen. Monipuolisella osaamisella ja ammattitaitoisella henkilökunnalla yrityksemme on luonut luotettavia ja kestäviä asiakassuhteita ympäri Suomen.

   

VirtaheeboVirtaheebo, Seinäjoki

Partner KNXKNX- sekä Dali-järjestelmien suunnittelu, ohjelmointi sekä asennuspalvelut kokonaisvaltaisesti. Meidän avullamme toteutat toiveidesi mukaiset älykkäät taloautomaatioratkaisut.

 


Sertifioimattomat yritykset

IECON Sähkö OyIecon Oy, Vaasa

Tarjoaa helpompaa arkea KNX:llä. Suunnittelua ja urakointia vuodesta 2007 lähtien.