Urakoitsijat Etelä-Suomi

Etelä-Suomessa toimii yli kaksikymmenen KNX-asennuksiin erikoistunutta sähköurakointiliikettä. Lahtelaisen Famuso Electricin Jari Paksunen ja Jani Mäkelä ovat erikoistuneet asuin- ja liikerakennusten kiinteistöautomaatioon sekä yleiskaapelointiin ja kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmiin.


KNX PartnerListaamme ensiksi kansainvälisen KNX Partner -sertifikaatin suorittaneet yritykset. Muut KNX Finland ry:n jäsenyritykset löydät näiden alta aakkosjärjestyksessä. Kaikki kansainvälisen Partner-sertifikaatin suorittaneet toimijat on listattu kansainvälisellä KNX.org -sivustolla.

 


Caverion Suomi Oy,Caverion Vantaa

Partner KNXCaverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. 


Digisähkö Oy, Espoo

Partner KNXDigisähkö on taloautomaation johtava edelläkävijä. Palveluihimme kuuluu KNX-, sähkö- ja av-suunnittelu, sekä kattava taloautomaatiourakointi avaimet käteen periaatteella kuten esimerkiksi KNX-kohteen toteutus ja ohjelmointi. Lisäksi erikoisosaamisemme on se, että toteutamme integroinnit erilaisiin taloteknisiin- ja AV-järjestelmiin.


Esasähkö

Esasähkö Oy, Nummela

Partner KNXEsasähkö Oy on lähes 30 vuotta Vihdin Nummelassa toiminut sähköurakointiin erikoistunut perheyritys.
 
 

Famuso ElectricFamuso Electric Oy, Lahti

Partner KNXFE:n täydenpalvelun pakettiin kuuluvat sähköurakointi- ja huoltotyöt joustavasti ja turvallisesti.


Futur-SähköFutur-Sähkö Oy, Tampere

Partner KNX
Perinteikäs tamperelainen sähkösuunnittelu, -huolto ja asennusliike. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa tarvittaessa kaikki työvaiheet hankkeen alusta loppuun saakka.

 

Kalevan Sähkö

Kalevan Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXKalevan Sähkö Oy on Tamperelainen sähköasennusten ja sähkötarvikemyynnin raskaan sarjan ammattilainen. Meiltä KNX tuotteet suunnittelusta toteutukseen.
 

LSK Electrics Oy, Lahti

LSK Electrics Oy on Etelä-Suomessa toimiva talotekniikan ja Partner KNXteollisuusautomatiikan toimittaja. Saat meiltä kaikki sähkö-, tele- ja turvajärjestelmäasennukset mitä kotisi tarvitsee. Tarjoamme myös teollisuuden kunnossapito-, huolto-, suunnittelu- ja käytönjohtopalveluita. 


 

Molendinum Oy, Vantaa

Partner KNXLiiketoimintamme koostuu pääasiassa sähköalan töistä ja sähkösuunnittelusta. Toiveiden mukaisesti mahdollistamme kaikki alan ratkaisut, suunnittelusta toteutukseen, avaimet käteen periaatteella. Olemme erikoistuneet kiinteistö- ja rakennus-automaatioihin ja tarjoamme kattavan urakoinnin. Referensseinä useita KNX - tekniikalla toteutettuja kohteita.


NapocomNapocom Oy, Kerava

Partner KNXNapocom Oy on täyden palvelun KNX-taloautomaatioyritys. Meiltä sähkö- ja teletyöt suunnittelusta toteutukseen.
 
 

PPK-SähköPPK - Sähkö Oy, Lohja

Partner KNXLohjalainen PPK-Sähkö Oy toteuttaa KNX-kohteiden suunnittelun ja urakoinnin Läntisellä-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.
 

Saipu Oy, Helsinki

Partner KNXSaipu Oy:n toiminta kattaa kaiken talotekniikan – suunnittelun, projektoinnin ja ylläpidon. Palvelemme asiakkaitamme sähkö ja teleasennuksissa pääkaupunkiseudulla sekä Turun talousalueella.

   

Sähköliike TehoSähköliike Teho Oy, Kotka

Partner KNXKNX- ja sähköjärjestelmiensekä hälytys- ja valvontajärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalvelut. 


SähköPakaSähköpaka, Lohja

Partner KNXSähköPaka toteuttaa Uudellamaalla kaikki sähköasennukset
ja KNX-järjestelmien asennuksen ja suunnittelun.
 


Sähkö PietikäinenSähkö Pietikäinen Oy, Nurmijärvi

Partner KNXOlemme pääkaupunkiseudulla toimiva sähkösuunnittelu- ja sähköurakointiyritys. Suunnitelemme ja toteutamme myös KNX ja muita Audio/Video järjestelmiä.


Sähkö Pylkkönen Oy, Nurmijärvi

Partner KNX

Sähkö Pylkkönen Oy on nurmijärveläinen sähkö- ja automaatioalanyritys. Tarjoamme kattavan palvelun KNX-järjestelmistä perinteisiin sähköasennuksiin.

 

We SähköWe Sähkö Oy, Lahti

Partner KNXWe Sähkö Oy toteuttaa laadukkaasti KNX-järjestelmien suunnittelun, ohjelmoinnin ja toteutuksen isoissa sekä pienissä kohteissa.

 

Wisetec Finer Oy, Vihti

Partner KNX

Wisetec Finer Oy on KNX-järjestelmien ammattilainen, jolla kokemusta korkeatasoisista asuinrakennuksista, liike- ja julkishallinon tiloista, teollisuus- ja tuotantotiloista sekä innovatiivisista konsepti-, integraatio-  ja erikoisprojekteista. Suunnittelemme ja toteutamme kohteet.


Sertifioimattomat yritykset


Aro SystemsAro Systems Oy, Helsinki, Tampere, Oulu

Aro Systems tuo tekniikan taloon. Olemme Helsingissä, Oulussa ja Tampereella toimiva sähkö-, tele- ja tietojärjestelmien urakointi-, huolto- ja ylläpitoyritys.

 

Kärkölän SähköKärkölän Sähkö Oy, Järvelä

Kärkölän Sähkö Oy tarjoaa kattavasti erilaisia sähköalan palveluita ja sähkösuunnittelua yksityisille rakentajille, yrityksille ja yhteisöille sekä pienteollisuuden tarpeisiin.
 

Lahden Elektro PlusLahden Elektro plus Oy, Nastola

Älykkäiden sähköjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalveluita.   
 
 

Päijänne SähköPäijänne Sähkö Oy, Lahti

Sähkösuunnittelu.
KNX-suunnittelu.
Ohjelmointi.
Käyttöönotto.
Urakointi.
 

SähköneliöSähköneliö Oy, Lahti

Sähköneliö Oy tarjoaa laadukkaita sähköalan asennus-, huolto- ja korjaustöitä Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueilla.
 

Sähkö-VirelSähkö-Virel Oy, Vantaa

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi KNX- ja sähköjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalvelut.

 Muita KNX Finlandin jäsenyrityksiä (ei kotisivuja)

LJM Sähkö Oy, Vihti
Steelit, Järvenpää
Oy Sähköpalvelu Collin Ab, Vantaa