Länsi-Suomessa toimii yli kymmenen KNX-järjestelmien suunnitteluun erikoistunutta yritystä. Kuvassa vaasalaisen Bemi Automationin Michael Bendtsen.


Suunnittelijat Länsi-Suomi

KNX PartnerListaamme ensiksi kansainvälisen KNX Partner -sertifikaatin suorittaneet yritykset. Muut KNX Finland ry:n jäsenyritykset löydät näiden alta aakkosjärjestyksessä. Kaikki kansainvälisen Partner-sertifikaatin suorittaneet toimijat on listattu kansainvälisellä KNX.org -sivustolla. 

BEMIBEMI Automation, Vaasa

Partner KNXValaistussuunnitteluun ja KNX-taloautomatioon erikoistunut suunnittelutoimisto vuodesta 2005 lähtien.

Futur-SähköFutur-Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXPerinteikäs tamperelainen sähkösuunnittelu, -huolto ja asennusliike.
Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa tarvittaessa kaikki työvaiheet hankkeen alusta loppuun saakka.
 

Etab ElectricEtab Electric Oy, Vaasa

Partner KNXEtab Electric Oy tekee sähkötöitä ja suunnittelua Vaasan seudulla. Sähköurakointi ja sähkötyöt pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla vuodesta 1993.
 

Kalevan SähköKalevan Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXKalevan Sähkö Oy on tamperelainen sähköasennusten ja sähkötarvikemyynnin raskaan sarjan ammattilainen. Meiltä KNX tuotteet suunnittelusta toteutukseen.


KNX-Works OY, Turku

Partner KNX

KNX-Works Oy suunnittelee ja toteuttaa yksilöllisiä KNX-ratkaisuja koteihin, vapaa-ajanasuntoihin sekä julkisiin tiloihin maailmanlaajuisesti. Tarjoamme huomisen taloautomaatioratkaisut asiakkaidemme koteihin jo tänään. Palvelemme sopimuksen mukaan asiakkaitamme missä päin maailmaa tahansa, lyhyelläkin varoitusajalla.


Pargas LjusParaisten Valo Oy, Parainen

Partner KNXTeemme kaiken kattavasti sähkötöitä pienistä kodinsähkökorjauksista isompiin saneerauskohteisiin, liiketilarakentamiseen ja teollisuusasennustöihin.Sähköasennusten lisäksi suoritamme sähkösuunnittelua, toimitamme ja asennamme aurinkoenergiaratkaisuja ja asennamme hälytyslaitteita.


Rele Finland OyRele Finland Oy, Tampere

Partner KNXRele on täyden palvelun sähkösuunnittelutoimisto, joka on erikoistunut KNX-taloautomaatioon. Tarjoamme monipuoliset sähköistysratkaisut suunnittelusta toteutukseen.


Sahe sähkö OySahe Sähkö Oy, Turku

Partner KNXTekee KNX- ja sähköasennuksia uudis- ja saneerauskohteisiin. Sahe-sähkö on yksityisomistuksessa oleva S1-ryhmän sähköurakoitsija, joka on perustettu 1989.

 

Saipu Oy, Turku

Partner KNXSaipu Oyn toiminta kattaa kaiken talotekniikan – suunnittelun, projektoinnin ja ylläpidon. Palvelemme asiakkaitamme sähkö ja teleasennuksissa pääkaupunkiseudulla sekä Turun talousalueella.

 

Stateko OyStateko Oy, Tampere

Partner KNXYritys tarjoaa asiakkailleen sähköisen talotekniikan suunnittelun lisäksi korkeatasoista koulutusta ja konsultointia kiinteistöautomaatiosta. Erityisosaaminen KNX-teknologia.

 

Suunnittelutoimisto HakalaSuunnittelutoimisto Hakala Oy, Sastamala

Partner KNXKNX-järjestelmätoimitukset, KNX-suunnittelu, KNX-ohjelmoinnit ja käyttöönotot. Lisäksi sähkösuunnittelu.

 

Sähköliike Hannu Rajala OySähköliike Hannu Rajala Oy, Loimaa

Partner KNXSähköliike Hannu Rajala Oy – Monipuolinen sähköalan ammattilainen. Monipuolisella osaamisella ja ammattitaitoisella henkilökunnalla yrityksemme on luonut luotettavia ja kestäviä asiakassuhteita ympäri Suomen.
Sertifioimattomat yrityksetIeconIecon Oy, Vaasa

Tarjoaa helpompaa arkea KNX:llä. Suunnittelua ja urakointia vuodesta 2007 lähtien.
 

Karawatski OyKarawatski Oy, Naantali

Olemme toimineet jo yli 25 vuotta. Teemme sähkö- ja telesuunnittelua, hankesuunnittelua ja kustannuslaskentaa, sekä erilaisten kohteiden valaistussuunnittelua.


VirtaheeboVirtaheebo, Seinäjoki

KNX- sekä Dali-järjestelmien suunnittelu, ohjelmointi sekä asennuspalvelut kokonaisvaltaisesti.


Muut KNX Finlandin jäsenyritykset (ei kotisivuja)

MTL Sähkö & Suunnittelu, Tampere