Suunnittelijat Etelä-Suomi

Etelä-Suomessa toimii yli 20 KNX-tekniikkaan erikoistunutta sähkösuunnittelutoimistoa. Kuvassa helsinkiläisen Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:n Tero Mustonen, Antti Danska, Antti Lehikoinen ja Tommi Rautiainen.


KNX PartnerListaamme ensiksi kansainvälisen KNX Partner -sertifikaatin suorittaneet yritykset. Muut KNX Finland ry:n jäsenyritykset löydät näiden alta aakkosjärjestyksessä. Kaikki kansainvälisen Partner-sertifikaatin suorittaneet toimijat on listattu kansainvälisellä KNX.org -sivustolla.

 
 

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Partner KNXCaverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan.


Digisähkö Oy, Espoo

Partner KNXDigisähkö on taloautomaation johtava edelläkävijä. Palveluihimme kuuluu KNX-, sähkö- ja av-suunnittelu, sekä kattava taloautomaatiourakointi avaimet käteen periaatteella kuten esimerkiksi KNX-kohteen toteutus ja ohjelmointi. Lisäksi erikoisosaamisemme on se, että toteutamme integroinnit erilaisiin taloteknisiin- ja AV-järjestelmiin. 
 

Famuso ElectricFamuso Electric Oy, Lahti

Partner KNXFE:n täydenpalvelun pakettiin kuuluvat sähköurakointi- ja huoltotyöt joustavasti ja turvallisesti.


Futur-SähköFutur-Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXPerinteikäs tamperelainen sähkösuunnittelu, -huolto ja asennusliike. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa tarvittaessa kaikki työvaiheet hankkeen alusta loppuun saakka.
 

HavukorpiHavukorpi Oy, Nummela

Partner KNXHavukorpi Oy on Vihdin Nummelassa toimiva, sähkösuunnitteluun erikoistunut perheyritys. Suunnittelukohteitamme ovat muun muassa omakotitalot, teollisuus- ja tuotantohallit, koulut, päiväkodit,
seurakuntakeskukset ja leirikeskukset.  


HENDELLHendell Oy, Helsinki

Partner KNXHendell Oy on KNX-taloautomaatioon erikoistunut suunnittelutoimisto.

 

Insinööritoimisto Planmax Oy, Espoo

Partner KNX

Insinööritoimisto Planmax Oy on sähkö-, valaistus- ja KNX-järjestelmien suunnittelutoimisto. Teemme myös rakennuttamista ja valvontaa. Kokemusta löytyy laidasta laitaan, toisessa päässä ovat isot julkishallinnon kohteet ja toisessa omakotitalot ja kuluttaja-asiakkaat, uudiskohteet ja korjaushankkeet.


Insinööritoimisto Stacon Oy, Helsinki

Partner KNXInsinööritoimisto Stacon Oy on sähkö-, tele-, turva- ja automaatiojärjestelmien konsultoinnin ja suunnittelun toimisto. Yrityksen päätoimialaa ovat vaativat peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeet julkisille ja yksityisille rakennuttajille.


Insinööritoimisto Tauno Nissinen

Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy, Helsinki

Partner KNXInsinööritoimisto Tauno Nissinen Oy tarjoaa sähkösuunnittelun lisäksi järjestelmäintegraattori palvelua. Palvelu tarjoaa ratkaisumallin kaikkien kiinteistön eri urakka osa-alueissa käytettyjen tekniikoiden, ohjausten ja mittausten yhdistämiseksi yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Otamme vastuun myös järjestelmien ohjelmoinnista.
 

Kalevan SähköKalevan Sähkö Oy, Tampere

Partner KNXKalevan Sähkö Oy on Tamperelainen sähköasennusten ja sähkötarvikemyynnin raskaan sarjan ammattilainen. Meiltä KNX tuotteet suunnittelusta toteutukseen.
 

KHTTKHTT-Suunnittelu Oy, Hämeenlinna

Partner KNXKHTT - Suunnittelu Oy toteuttaa ammattitaitoista LVI- ja sähkösuunnittelua sekä sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastuksia.


LSK Electrics Oy, Lahti

LSK Electrics Oy on Etelä-Suomessa toimiva talotekniikan ja Partner KNXteollisuusautomatiikan toimittaja. Saat meiltä kaikki sähkö-, tele- ja turvajärjestelmäasennukset mitä kotisi tarvitsee. Tarjoamme myös teollisuuden kunnossapito-, huolto-, suunnittelu- ja käytönjohtopalveluita. 

 

Luova sähköLuova Sähkö Oy, Järvenpää

Partner KNXLuova Sähkö Oy on järvenpääläinen kotiautomaatiojärjestelmien asiantuntijayritys. Palveluihimme kuuluvat kaikki kotiautomaatiojärjestelmien toteutukseen vaadittavat osa-alueet suunnittelustakäyttöönottoon. Toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys sekä kustannustehokkuuden mahdollistava laaja tuotetuntemus.


Molendinum Oy, Vantaa

Partner KNXLiiketoimintamme koostuu pääasiassa sähköalan töistä ja sähkösuunnittelusta. Toiveiden mukaisesti mahdollistamme kaikki alan ratkaisut, suunnittelusta toteutukseen, avaimet käteen periaatteella. Olemme erikoistuneet kiinteistö- ja rakennus-automaatioihin ja tarjoamme kattavan urakoinnin. Referensseinä useita KNX - tekniikalla toteutettuja kohteita.
 

NapocomNapocom Oy, Kerava

Partner KNXNapocom Oy on täyden palvelun KNX-taloautomaatioyritys.Meiltä sähkö- ja teletyöt suunnittelusta toteutukseen.

 

PKK-SähköPPK - Sähkö Oy, Lohja

Partner KNXLohjalainen PPK-Sähkö Oy toteuttaa KNX-kohteiden suunnittelun ja urakoinnin Läntisellä-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.
 

Rele FinlandRele Finland Oy, Helsinki

Partner KNXRele on täyden palvelun sähkösuunnittelutoimisto, joka on erikoistunut KNX-taloautomaatioon. Tarjoamme monipuoliset sähköistysratkaisut suunnittelusta toteutukseen.
 

Saipu Oy, Helsinki

Partner KNXSaipu Oy:n toiminta kattaa kaiken talotekniikan – suunnittelun, projektoinnin ja ylläpidon. Palvelemme asiakkaitamme sähkö- ja teleasennuksissa pääkaupunkiseudulla sekä Turun talousalueella.


SähköPakaSähköpaka, Lohja

Partner KNXSähköPaka toteuttaa Uudellamaalla kaikki sähköasennukset ja KNX-järjestelmien asennuksen ja suunnittelun.


Sähkö PietikäinenSähkö Pietikäinen Oy, Nurmijärvi

Partner KNXOlemme pääkaupunkiseudulla toimiva sähkösuunnittelu- ja sähköurakointiyritys. Suunnitelemme ja toteutamme myös KNX ja muita Audio/Video järjestelmiä.


WE SähköWe Sähkö Oy, Lahti

Partner KNXWe Sähkö Oy toteuttaa laadukkaasti KNX-järjestelmien suunnittelun, ohjelmoinnin ja toteutuksen isoissa sekä pienissä kohteissa.


Wisetec Finer Oy, Vihti

Partner KNX

Wisetec Finer Oy on KNX-järjestelmien ammattilainen, jolla kokemusta korkeatasoisista asuinrakennuksista, liike- ja julkishallinon tiloista, teollisuus- ja tuotantotiloista sekä innovatiivisista konsepti-, integraatio-  ja erikoisprojekteista. Suunnittelemme ja toteutamme kohteet.


Sertifioimattomat yritykset

 

Aro SystemsAro Systems Oy, Helsinki, Tampere, Oulu

Aro Systems tuo tekniikan taloon. Olemme Helsingissä, Oulussa ja Tampereella toimiva sähkö-, tele- ja tietojärjestelmien urakointi-, huolto- ja ylläpitoyritys.


Lahden Elektro PlusLahden Elektro Plus Oy, Nastola

Älykkäiden sähköjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalveluita.   
 

 

Päijänne-SähköPäijänne Sähkö Oy, Lahti

Sähkösuunnittelu
KNX suunnittelu
Ohjelmointi
Käyttöönotto
Urakointi

 

SähköneliöSähköneliö Oy, Lahti

Sähköneliö Oy tarjoaa laadukkaita sähköalan asennus-, huolto- ja korjaustöitä Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueilla.


Sähkö-VirelSähkö-Virel Oy, Vantaa

KNX- ja sähköjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalvelut ammattitaidolla.

 


Muita KNX Finlandin jäsenyrityksiä (ei kotisivuja)
 

Akiserv Oy, Tampere

Concept Partners, Helsinki

LJM Sähkö Oy, Vihti

MTL Sähkö & Suunnittelu

PKK Sähkö Oy, Lohja

Steelit, Järvenpää