Täydennyskoulutuskeskukset

Seuraavat yritykset ja/tai yhteisöt tarjoavat KNX:n liittyviä koulutuksia Suomessa. Ota heihin suoraan yhteyttä, mikäli haluat lisää tietoa heidän kurssi- ja koulutustarjonnastaan.


OAMK

Kotkantie 1, 90250 Oulu
www.oamk.fi

 

Oulun ammattikorkeakoulun (OAMK) Tekniikan yksikössä suoritetaan insinööri (AMK), Bachelor of Engineering ja rakennusmestari (AMK) -tutkintoja. Ylemmässä koulutusohjelmassa suoritetaan insinööri (YAMK) -tutkintoja. Toimintamme on organisoitu viiteen eri osaamiskokonaisuuteen.


Prakticum

 

Jan-Magnus Janssonin aukio 5, 00550 Helsinki
 www.prakticum.fi

 

Svenskspråkigt yrkesinstitut i Huvudstadsregionen. Prakticums tyngdpunkter är att vara den ledande yrkesläroanstalten vad gäller teknisk utveckling och utnyttjandet av tekniken som didaktiskt verktyg inom undervisningen.

Prakticum on Suomen ensimmäinen TC++ ja tarjoaa KNX sertifiointeja kaikilla tasoilla (Basic, Advanced ja Tutor) tarpeen mukaan suomeksi, ruotsikisi ja englanniksi.

At our training center we organize KNX courses (basic, advanced and tutor) in Swedish, Finnish and English on demand.

 

Schneider Electric Finland Oy

 

Sokerilinnantie 11, 02600 Espoo
www.schneider-electric.fi

Schneider Electric on sertifioitu KNX koulutuskeskus, joka järjestää sertifiointikoulutuksia neljä kertaa vuodessa. Koulutus tapahtuu pienryhmissä (enintään 6 hlö/kurssi). Schneider Electricin kursseille osallistuvat ovat tyypillisesti työelämässä jo toimivia sähköurakoitsijoita ja -suunnittelijoita. Ajantasainen koulutuskalenteri ja ilmottautuminen löytyy osoitteesta www.schneider-electric.fi/training

Tampereen Ammattikorkeakoulu Oy

Teiskontie 33, 33520 Tampere
www.tamk.fi/knx

TAMK tarjoaa KNX-sertifiointikoulutuksia osana koulutusohjelmaa tai vaihtoehtoisesti jatko-/täydennyskoulutuksena kurssimuotoisesti. Vastaavasti TAMK tarjoaa myös yrityksille ja yksityisasiakkaille suunnattuja räätälöityjä KNX-koulutuksia. TAMK oli ensimmäinen KNX Training Centre Suomessa. Palkittu kansainvälisellä KNX Awardilla 2012.

 BEMI

Hartmaninkuja 6, 65100 Vaasa
www.bemi.fi

BEMI är ett certifierat KNX Training center för standard KNX hus- och fastighetsautomation. Vi erbjuder kurser och utbildningar för yrkesverksamma och studerande inom elbranschen. Eftersom KNX standard är byggnads- och elbranschens kommande öppna elsystem har vi förståelse för vad du som yrkesproffs behöver för att kunna utvidga din kundkrets och ditt kunnande.


Sähköinfo Oy

Harakantie 18b, 02600 Espoo
www.sahkoinfo.fi

Sähköinfo tarjoaa KNX-standardiin liittyviä peruskursseja järjestelmän suunnittelusta, käyttösovelluksista sekä ETS-työkalun käytöstä.

 

Jyväskylän Aikuisopisto

www.jao.fi


Jyväskylän aikuisopisto on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymää. Jyväskylän aikuisopisto tarjoaa työelämälle koulutus-, kehittämis- ja konsultointipalveluja. Koulutus- ja kehittämisohjelmien pohjana voivat olla tarjolla olevat näyttötutkintomahdollisuudet tai organisaatioille suunnitellut osaamisen kehittämispalvelut.

 

Koulutuskeskus Sedu

Kirkkokatu 10, PL 313, 60101 Seinäjoki
www.www.sedu.fi

Koulutuskeskus Sedussa opiskelee yli 4000 opiskelijaa. Monialainen kouluttaja ja kehittäjä, tekniikassa ja liikenteessä vahva Sedu tarjoaa ammatillista koulutusta yli 40 ammattiin Seinäjoella ja laajasti Etelä-Pohjanmaalla.

 

Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy


www.metropolia.fi


Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Se kouluttaa kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä.

 

Turun Aikuiskoulutuskeskus

Kärsämentie 11, 20360 Turku
www.turunakk.fiTurun Aikuiskoulutuskeskus on Varsinais-Suomen suurin ammatilliseen aikuiskoulutukseen erikoistunut koulutuksen järjestäjä, joka toteuttaa omaehtoista aikuiskoulutusta, työvoimakoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä yritysten henkilöstökoulutusta.

 

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto

www.vaao.fi

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa eri alojen tutkintoon johtavaa ammatillista perus- ja lisäkoulutusta. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä alueen elinkeinoelämän sekä muiden oppilaitos-ten kanssa.


        

Omnian Ammattiopisto

www.omnia.fi

Omnian ammattiopisto on suurin Omnian viidestä yksiköstä. Toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Kirkkonummella hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Amiedu

Valimontie 8 00380 Helsinki
www.amiedu.fi

Amiedu on ammatillinen aikuiskouluttaja, joka kouluttaa yksilöitä ja kehittää työyhteisöjä. Amiedusta löytyy kattava valikoima erilaisia koulutuksia: ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto sekä sertifiaatti ja lyhytkoulutus.


Axxell Utbildning Ab

Vapparvägen 4, 21600 Pargas
www.axxell.fi

Yrkesskolan i Axxell Pargas har utbildat elmontörer sedan 60-talet inom El- och Automationsteknik. 

Ammattikoulu Axxell Parainen on kouluttanut sähköasentajia 60-luvulta Sähkö- ja Automaatio-osastossa.


Etelä-Karjalan Aikuisopisto Aktiva

Koulukatu 5 55120 Imatra
www.ek-aktiva.fi

Etelä-Karjalan aikuisopisto AKTIVA on monipuolista aikuiskoulutusta tarjoava oppilaitos. Toimipaikkamme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla.
Toteutamme koulutusta seuraavilla koulutusaloilla: kielet, kuljetusala, liiketalous, luonnonvara-ala, majoitus-, ravitsemis- ja puhdistuspalveluala, metalli- ja prosessiteollisuus, henkilövalmennus, rakennus- ja sähköala, sosiaali- ja terveysala sekä vaatetus ja sisustus.


Etelä-Savon ammattiopisto

Raviradantie 8-10, 50100 Mikkeli
www.esedu.fi

Etelä-Savon ammattiopisto on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Tarjoamme koulutusta seitsemällä eri koulutusalalla sekä nuorille että aikuisille. Toimipisteemme sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä, mutta järjestämme koulutuksia myös muilla paikkakunnilla.


Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
www.jamk.fi

240

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) tarjoaa ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen lisäksi ammatillista opettajakoulutusta sekä täydennyskoulutusta. Yrityksille ja muille organisaatioille tarjoamme myös räätälöityjä koulutuspalveluita sekä TKI-, asiantuntija-, laboratorio- ja mittauspalveluja.


Keuda

 

Wärtsilänkatu 7, 04400 Järvenpää
 www.keuda.fi/portal/oppilaitokset/keuda_jarvenpaa

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä (Keuda) tarjoaa nuorille, aikuisille ja elinkeinoelämälle työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita seutukunnan menestykseksi. Keuda on alueensa tunnetuin ja halutuin koulutuksen asiantuntija, yhteistyökumppani ja vahva työelämän kehittäjä

Luksia Aikuisopisto

Vihdintie 30-32, 03100 Nummela
www.luksia.fi

Luksia aikuisopisto on osa Länsi-Uudenmaan ammattikoulutuskuntayhtymää, joka järjestää jäsenkuntiensa puolesta ammatillista koulutusta ja kehittää työelämän osaamista. Koulutustarjontaamme kuuluvat perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintojen lisäksi yrityksille suunnatut henkilöstökoulutukset.

 

Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy

Tarkk'ampujankuja 1, 50100 Mikkeli
www.mamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) toimii veturina alueen osaamisen, elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin kehittämistyössä. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi tk-toimijaksi. Ammattikorkeakoulu toimii Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä.

 

Oulun seudun ammattiopisto


www.osao.fi

Oulun seudun ammattiopisto OSAO kouluttaa osaavia ammattilaisia työmarkkinoille Oulun seudulla ja Koillismaalla. OSAOn ylläpitäjä on Oulun seudun koulutuskuntayhtymä (Osekk).Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Joensuu

Peltolankatu 4, 80220 Joensuu
www.pkky.fi

Ammattiopistossa opiskellaan tekniikan ja liikenteen sekä kulttuurialojen tutkintoihin. Perustutkintojen ohella järjestetään aikuisille sekä yritysten henkilöstöille mm. käsi- ja taideteollisuus- ja muovialoilla ammattitutkintoihin valmistavaa koulutusta.

Salon seudun ammattiopisto

Venemestarinkatu 5, 24240 Salo
www.sskky.fi

Salon seudun ammattiopisto on vetovoimainen, kilpailukykyinen ja joustavasti työelämän tarpeita palveleva oppilaitos, joka järjestää ammatillista peruskoulutusta tällä hetkellä noin 1700 opiskelijalle. Ammattiopisto tarjoaa myös sinulle mahdollisuuden valita 35 erilaisesta koulutusohjelmasta, jotka kaikki antavat laaja-alaiset valmiudet työskennellä työelämässä.

 

Sataedu

Suoratie 1, 32801 Kokemäki
www.sataedu.fi

Satakunnan ammattiopisto tarjoaa eri alojen tutkintoon johtavaa ammatillista perus- ja lisäkoulutusta viidellä eri paikkakunnalla. Yhteensä Satakunnan ammattiopistossa opiskelee vuosittain n. 1800 opiskelijaa.


Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK)

Tiedepuisto 3, 28600 Pori
www.samk.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Suomen länsirannikolla ja koulutusta on neljällä eri paikkakunnalla: Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.


Savon ammatti- ja aikuisopisto

www.aikuistaoppimista.fi

Savon ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa laadukkaita koulutus- ja kehittämispalveluja, jotka perustuvat laaja-alaiseen vuorovaikutukseen työelämän kanssa ja elinikäiseen oppimiseen.


Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

www.takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK) tekee tiivistä yhteistyötä Pirkanmaan alueen elinkeinoelämän sekä muiden oppilaitosten kanssa aikuisten osaamisen kehittämiseksi

Vaasan aikuiskoulutuskeskus

www.vakk.fi

Vaasan aikuiskoulutuskeskus kouluttaa käytännön osaajia työelämän tarpeisiin ja nykyisen tietoyhteiskuntamme aktiivisiksi jäseniksi. Vaasan aikuiskoulutuskeskus kehittää ja palvelee yrityksiä ja muita työelämän organisaatioita.

 

Winnova

www.winnova.fi

WinNova tarjoaa eri alojen tutkintoon johtavaa ammatillista perus- ja lisäkoulutusta neljällä eri paikkakunnalla Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä alueen elinkeinoelämän sekä muiden oppilaitosten kanssa.