Urakoitsijat Itä- ja Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomessa toimii ainakin yksi KNX-asennuksiin erikoistunut sähköurakointiyritys; Hannu Tapion johtama Sähkötapio Oy.
FRG Group Oy, Kuopio

HaluaKNX Partnermme auttaa yritystäsi säästämään energiaa ja rahaa.

Toteutamme yrityksenne kiinteistöjen energiakatselmukset, kartoitamme potentiaaliset säästökohteet, teemme taloudelliset laskelmat ja huolehdimme hankkeet alusta loppuun laadukkaasti sekä luotettavasti. 

Toimittajariippumattomuus ja avoimuus on meille tärkeä tekijä. Emme halua, että asiakkaamme sitoutuu suljettuun järjestelmään. Valintamme on KNX, joka auttaa käyttämään energiaa fiksusti.

FRG Group Oy palvelee:

  • LED-valaistusjärjestelmien ja ohjausjärjestelmien suunnittelu, tuotteet, asennus ja ylläpito
  • Kiinteistöjen energiakatselmukset ja energiatehokkaat säästöratkaisut pk-sektorin yrityksille
  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköasennus
  • Tuotemyynti

 

Luova Sähkö Oy, Kangasniemi

KNX Partner


Luova Sähkö Oy on järvenpääläinen kotiautomaatiojärjestelmien asiantuntijayritys.

Kodinohjausjärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen lisäksi meiltä onnistuvat myös perinteisemmät sähköasennukset ja suunnittelutyöt.Sähkötapio Oy, Rovaniemi

KNX PartnerSähkötapio tekee sähkö- ja teleasennuksia ja laitehuoltoja. Saat meiltä vaivattomasti myös KNX-automaatiojärjestelmän. Kotipaikkamme on Rovaniemi, mutta Lapin porstuasta lähdemme hommiin minne tahansa Pohjois-Suomeen.

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, kaikenkokoiset yritykset ja julkisyhteisöt. Haluamme toimia aina parhaamme mukaan reilulla asennusasenteella asiakkaittemme eduksi.

Yrityksellä on kansainvälisesti hyväksytty KNX Partner -sertifikaatti.