On hyvä olla KNX Finlandin ystävä – uusia jäsenpalveluja saatavilla


KNX Finlandin hallitus on tehnyt hyviä päätöksiä yhdistyksen jäsenten eduksi. KNX Finlandin työvaliokunnan työstämät uudet jäsenpalvelut ovat otettu käyttöön välittömästi.


ETS - ohjelman jäsenalennus

Vuoden 2018 kansainvälisessä KNX NG -konferenssissa, joka pidettiin Helsingissä, pitkän neuvottelun tuloksena päätettiin käynnistää globaali jäsenalennuskampanja, johon KNX Finland osallistuu. Maailmanlaajuisen kampanjan tavoitteena on tarjota kansallisten KNX -yhdistysten jäsenille uudet ETS5 Professional (ammattikäyttöön tarkoitettu versio) lisenssit alennetulla hinnalla. Kampanjan toteutuksesta vastaa KNX UK ja jäsenmaat vastaavat omista sisäisistä muutoksista.

KNX Finland on hankkinut 5 ETS5 lisenssisiä. Nämä myydään nyt vain KNX Finland ry:n jäsenille verolliseen jäsenhintaan 770 euroa per lisenssi (normaali hinta on 1000 euroa + verot).

KNX Finland ry:n hallitus on 6.2.2019 päättänyt, että kun hankitut lisenssit ovat myyty jäsenille, yhdistys hankkii uuden erän. Näin KNX Finland pyrkii jatkuvasti tarjoamaan jäsenilleen ETS amaattikäyttöön tarkoitettuja lisenssejä alennettuun hintaan.


Markkinointipalvelu

KNX Finland ry:n hallitus on päättänyt avata www.knx.fi etusivun "karusellin" yhdistyksen jäsenten tuote-, palvelu-, yritys- ja koulujen markkinoinnille, sillä ehdoin, että markkinointi kohdistuu vain KNX:ään (KNX -tuotteisiin, -palveluihin, -koulutukseen jne.). Yhdistyksen työvaliokunnassa laaditut uuden jäsenpalvelun säännöt ovat hyväksytty hallituksessa 6.2.2019 ja ovat jaettu jäsenille helmikuun jäsentiedotuksen yhteydessä.

Perusperiaatteena on se, että www.knx.fi etusivun "karusellissa" on satunnaislukugeneraattori, jolloin sivua avattaessa ensimmäinen markkinointibanneri valitaan satunnaisesti. Näin varmistetaan, että kaikkia jäseniä kohdellaan tasavertaisesti, KNX Finlandin toiminnanjohtaja Alexandre Zaitsev selostaa.

KNX 13.2.2019